De bijdrage van zij-instromers

De bijdrage van zij-instromers

Waarom is de bijdrage van zij-instromers zo belangrijk? We hebben allemaal een leerkracht die ons is de rest van ons leven is bijgebleven. De docent die ons geïnspireerd heeft. Misschien was het een wiskundedocent die ons de schoonheid van logica zien, of een docent Nederlands die ons liet kennismaken met de kracht van woorden. Of het was een leerkracht die er voor je was in een tijd dat je het moeilijk had! Het is belangrijk om te beseffen dat leraren een grote impact kunnen hebben op ons leven. Zij zetten ons op het recht pad, geven ons motivatie en inspiratie en helpen ons met het bereiken van onze doelen.

De motivatie van zij-instromers

Bij Onderwijs Recruitment beseffen we dat iedereen anders is en dat de motivatie om in het onderwijs te werken per persoon kan verschillen. Wij helpen je graag met het in kaart brengen van jouw ervaring, motivatie en ambities om de perfecte baan voor jou te vinden. Een baan die aansluit bij jou visie en jouw persoonlijkheid het beste tot zijn recht laat komen. Misschien werk jij in een andere sector en lijkt  de overstap naar het onderwijs te groot. Besef echter dat het steeds gebruikelijker is om de overstap te maken!

Persoonlijke voldoening

Werken in het onderwijs biedt veel persoonlijke voldoening. Je krijgt de kast een bijdrage te doen aan de ontwikkeling en groei van jongeren om op die manier deel uit te maken van hun succes. Je deelt jouw kennis en zoekt graag naar creatieve manieren om deze over te brengen. Het is een kans om jouw ervaringen te delen en jouw vaardigheden in te zetten om leerlingen te helpen begrijpen hoe de theorie die zij leren in de praktijk toe te passen.

Deel jouw expertise

Als expert in jouw vakgebied, met ervaring in het bedrijfsleven, breng jij een waardevol perspectief mee voor de leerlingen en de school waar jij werkt. Jouw kennis en vaardigheden kunnen leerlingen helpen wanneer zij zich voorbereiden op het bedrijfsleven en hun carrière. Je brengt jouw vakkennis over op de volgende generatie!

Bij Onderwijs Recruitment begrijpen we je motivatie. We helpen graag bij het vinden van een baan waar jij jouw kennis en interesses kan inzetten om ‘de echte wereld’ naar het klaslokaal te brengen om jongeren te enthousiasmeren. Weten wat wij voor jou kunnen doen? Schrijf je in of neem contact met ons op. De koffie staat klaar!