Wie wij zijn

Onderwijs Recruitment is opgericht voor en door mensen uit het onderwijs. Wij spreken de taal van het onderwijs. Hierdoor weten wij tegen welke uitdagingen onderwijsinstellingen, maar ook kandidaten, aanlopen.

Advies en coaching​

Onze consultants hebben ervaring in het onderwijs of zijn daar op andere wijze bij betrokken. Hierdoor weten wij wat er speelt en waar wij oplossingen kunnen bieden, zowel voor onze kandidaten als voor onze opdrachtgevers.

Persoonlijke begeleiding

Wij nemen de tijd relaties te leren kennen, om zo een duurzame match én samenwerking te verzorgen.

Lees hier meer over Susan en Mariëlle.

intro image

Missie & Visie

Binnen het onderwijs houdt Onderwijs Recruitment zich bezig met het opbouwen en behouden van haar relaties. Wij zijn als een vis in het water binnen deze sector en we hebben hier een groot netwerk aan onderwijsprofessionals en opdrachtgevers. Dankzij onze toewijding en ervaring in het onderwijs kennen wij onze opdrachtgevers en de bijbehorende cultuur goed. Door ons te vertellen wat jouw wensen, ambities en vaardigheden zijn vinden wij een passende baan voor jou. Ons doel is om een duurzame samenwerking te faciliteren tussen kandidaten en opdrachtgevers.

  • Altijd persoonlijke begeleiding
  • Voor en door professionals uit het onderwijs
  • Coaching en advies op maat

Onderdeel van - BJG Staffing

Onderwijs Recruitment maakt deel uit van BJG Staffing, een ondernemend familiebedrijf die wereldwijd actief is. Onder de holding vallen ook:

Wat ons onderscheidt

Ervaar altijd persoonlijke begeleiding van professionals uit het onderwijs, vanaf het begin tot het einde van je traject. Meld je nu aan voor coaching en advies op maat, waarbij de ervaring in het onderwijs zorgt voor de beste hulp.

check

Altijd persoonlijke begeleiding

Van begin tot eind geholpen

Voor en door professionals uit het onderwijs

Ervaring in het onderwijs zorgt voor betere hulp
check

Coaching en advies op maat

Ervaring in het onderwijs zorgt voor betere hulp