Waar we voor staan

Ons team

Wij zijn een hecht team die klaar staan voor kandidaat, school en collega. We houden van een lolletje en vinden het belangrijk dat we bij elkaar terecht kunnen voor vraagstukken en uitdagingen waar we tegenaan lopen. We maken we graag samen een wandelingetje en lunchen we met elkaar. De lijntjes zijn kort en eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

Persoonlijke ontwikkeling

We ondersteunen actief onze kandidaten. Dit doen we door het aanbieden van coachingstrajecten, inspiratiebijeenkomsten en concrete ondersteuning wanner zij voor de klas staan. Ook kunnen wij adviseren op het gebied van opleiding en loopbaanontwikkeling. Wij floreren als onze kandidaten floreren!

Persoonlijk contact

Kandidaten en scholen kennen ons niet alleen van telefoontjes of LinkedIn berichtjes. Wij gaan regelmatig langs bij onze relaties en weten wat er speelt bij kandidaten. Waar nodig bieden wij extra begeleiding.

Voor en door onderwijsprofessionals

Doordat wij zelf ervaring hebben in het onderwijs spreken we de taal. We kennen de uitdagingen binnen het huidige onderwijs van A tot Z en bieden scholen ondersteuning bij ingewikkelde (personeels)vraagstukken.

Onderdeel van BJG Staffing

Onderwijs Recruitment is een onderdeel van BJG Staffing, een familiebedrijf die wereldwijd actief is. Bij BJG Staffing werken we vanuit 3 pijlers:

1/3

Plezier

Werkplezier is belangrijk en daar zet een werkgroep van collega’s zich dan ook actief voor in.

2/3

Persoonlijke ontwikkeling

We bieden ontwikkelingsmogelijkheden voor werknemers. Wanneer jij je ontwikkeld, ontwikkeld het bedrijf mee!

3/3

(Samen) presteren

We geloven we dat, wanneer je met plezier naar het werk gaat en je je kan ontwikkelen in jouw vakgebied, het presteren een logisch gevolg is.