Op zoek naar dé perfecte match voor de vacature? Onderwijs Recruitment - voor scholen

Onderwijs Recruitment is er voor scholen. De perfecte kandidaat vinden voor jouw openstaande vacature is niet gemakkelijk, zeker niet in de huidige arbeidsmarkt. Onderwijs Recruitment zet zich in om duurzame samenwerkingen tussen onderwijsinstellingen en onderwijsprofessionals te bewerkstelligen.

contact person image
Tammy Reurslag
Consultant / coach
Onderwijs Recruitment

Wat ons onderscheidt

check

Altijd persoonlijk contact

Altijd dezelfde contactpersoon
check

Wij spreken de taal van het onderwijs

Voor en door onderwijsprofessionals
check

Maatwerk voor jouw school

Samenwerken aan een duurzame relatie

Wat ons uniek maakt

Persoonlijk contact

Om onze opdrachtgevers echt te leren kennen komen we graag op locatie voor een kennismakingsgesprek. Op die manier kunnen we de sfeer voelen en de cultuur ervaren. Dit draagt bij aan het maken van de beste match. Wij streven altijd naar een duurzame samenwerking; je bent dus niet van ons af zodra wij de perfecte kandidaat voor je vacature hebben gevonden! We blijven in contact met zowel de onderwijsinstelling als de geplaatste kandidaat.

Ervaring in het onderwijs

Onze consultants hebben ervaring in en met het onderwijs. Dit betekent dat zij de taal spreken en dus de perfecte vertaalslag kunnen maken tussen onderwijsinstellingen en onderwijsprofessionals. We herkennen de problemen waar scholen tegenaanlopen en bieden hierin praktische oplossingen.

Vragen of aanmelden?

contact person

Tammy Reurslag

Advies coach Onderwijs Recruitment

Stel vragen aan Tammy Reurslag of meld je nu aan

Nu aanmelden

Hoe wij dit doen?

Samen bouwen wij graag aan de toekomst. We werken samen aan het beste resultaat: de beste kandidaat voor jouw vacature. Hoe dit in zijn gang gaat?

1/7

Stap 1

Hulp nodig?

Wij blijven betrokken en ondersteunen waar nodig. Dit houdt in dat we in contact blijven als onze kandidaat aan het werk is gegaan. We horen graag hoe de samenwerking verloopt!

2/7

Stap 2

Wij komen langs

We vinden het belangrijk om de school ook echt te leren kennen. Om de sfeer te proeven en de cultuur te ervaren komen we langs. Zo kunnen wij nog beter een match maken!

3/7

Stap 3

De juiste middelen worden ingezet

Om de juiste kandidaat te vinden, zetten wij verschillende middelen in. Wij gaan actief op zoek naar de geschikte kandidaat voor jullie school.

4/7

Stap 4

Kennismakingsgesprekken

Wij nemen het selectieproces volledig uit handen, zodat jullie je kunnen richten op de inhoud van het onderwijs. Wij voeren selectiegesprekken om zo passende kandidaten te kunnen voorstellen.

5/7

Stap 5

Jullie ontmoeten de kandidaat

Wij stellen de beste kandidaten aan jullie voor! Voor het complete plaatje leveren we alle benodigde informatie aan zodat jullie goed voorbereid een kennismakingsgesprek kunnen aangaan.

6/7

Stap 6

Onderwijs Recruitment verzorgt alle administratie

Wij ronden contractueel alles voor jullie af en zorgen ervoor dat alles volgens actuele wet- en regelgeving verloopt. Zijn er vragen? Die lichten graag toe!

7/7

Stap 7

Wij blijven betrokken

Wij blijven betrokken en ondersteunen waar nodig. Dit houdt in dat we in contact blijven als onze kandidaat aan het werk is gegaan. We horen graag hoe de samenwerking verloopt!

Samenwerken met Onderwijs Recruitment

Na pensionering terug het onderwijs in

" Na mijn pensionering terug het onderwijs in! ”

Jan
Duidelijkheid voor alle partijen

" Samenwerking met Onderwijs Recruitment zorgt voor duidelijkheid voor alle partijen! ”

Lucia

" Tammy keek naar mij als persoon, niet als een nummertje ”

Rianne
De deur staat altijd open!

" De deur staat altijd open! ”

Maartje
Regelmatig contact

" We hebben nog regelmatig contact, ook na plaatsing! ”

Marjolijn
Naast je studie aan het werk in het onderwijs

" Naast je studie al aan het werk in het onderwijs! ”

Dewi

FAQ

Antwoord op je belangrijkste vragen

Biedt Onderwijs Recruitment loopbaancoaching aan voor onderwijspersoneel?

Ja, Onderwijs Recruitment biedt persoonlijke coaching aan voor onderwijspersoneel dat van baan wil wisselen en nog niet precies weet welke richting ze willen opgaan binnen het onderwijs. Onze ervaren coaches helpen je om je talenten, interesses en doelen te ontdekken en te vertalen naar een passende carrière in het onderwijs. We bieden passende begeleiding zodat jij volledig tot je recht komt en succesvol kan groeien in je nieuwe functie.

Wat kan Onderwijs Recruitment doen om mijn sollicitatieproces te ondersteunen?

Onderwijs Recruitment kan verschillende vormen van ondersteuning bieden tijdens het sollicitatieproces. We kunnen je helpen bij het optimaliseren van je CV, zodat deze goed aansluit bij de functies waarop je solliciteert. Daarnaast kunnen we je begeleiden en voorbereiden op sollicitatiegesprekken, zodat je zelfverzekerd en goed voorbereid bent. Ons doel is om jou te helpen een succesvolle overstap te maken naar een nieuwe baan in het onderwijs.

Wat houdt een duurzame samenwerking in bij Onderwijs Recruitment?

Bij Onderwijs Recruitment streven we naar een duurzame samenwerking, zowel met onze onderwijsprofessionals als met onze opdrachtgevers. Nadat je bent aangenomen en bent begonnen op je nieuwe werkplek, blijven we betrokken. We reflecteren op het sollicitatieproces en komen graag langs om te zien hoe je nieuwe baan je bevalt. Ons doel is een langdurige samenwerking, en we streven ernaar dat onze onderwijsprofessionals na een periode worden overgenomen door onze opdrachtgevers.

Hoe kan Onderwijs Recruitment mij ondersteunen als ik van baan wil wisselen in het onderwijs?

Bij Onderwijs Recruitment bieden we ondersteuning aan onderwijspersoneel dat van baan wil wisselen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je ambities, wensen en talenten. We kijken naar je ervaring en bespreken wat je mist in je huidige baan. Indien nodig kunnen we je helpen bij het optimaliseren van je CV en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Als je nog niet precies weet welke richting je binnen het onderwijs wilt opgaan, bieden we persoonlijke coaching om te ontdekken waar je het beste tot je recht komt.

Hoe kan ik in contact komen met Onderwijs Recruitment voor meer informatie?

Je kunt eenvoudig contact opnemen met Onderwijs Recruitment voor meer informatie. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde informatie. Je kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen, een e-mail te sturen of ons contactformulier in te vullen op onze website. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan en je te ondersteunen bij je carrière in het onderwijs.