Advies en coaching

Ben je op zoek naar de beste kandidaten voor jouw onderwijsinstelling? Bij Onderwijs Recruitment begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste persoon op de juiste plek te hebben. Wij bieden professionele ondersteuning bij werving en selectie, zodat jij je kunt richten op het leveren van kwalitatief hoogstaand onderwijs. Onze jarenlange ervaring in het onderwijs en ons uitgebreide netwerk, stellen ons in staat om de perfecte match te maken tussen werkgever en werknemer. Of je nu op zoek bent naar docenten, ondersteunend personeel of management, wij staan voor jou klaar. Neem contact met ons op voor advies en coaching op maat en laat ons helpen bij het vinden van de beste kandidaten voor jouw onderwijsinstelling.

contact person image
Tammy Reurslag
Vestigingsmanager
Onderwijs Recruitment

Hoe ondersteunt Onderwijs Recruitment?

Als onderwijsinstelling wil je personeel dat zich thuis voelt en zich volledig kan inzetten voor jouw organisatie. Het werken met Onderwijs Recruitment biedt vele voordelen om dit te bereiken. Hieronder leggen we uit waarom advies en coaching van Onderwijs Recruitment zo waardevol is voor jouw organisatie.

Waarom advies en coaching van Onderwijs Recruitment?

  • Ervaring in het onderwijs: Onze consultants hebben ervaring in het onderwijs, waardoor zij snel kunnen schakelen en weten wat er speelt in de sector. Dit is van onschatbare waarde bij het selecteren van geschikt personeel.
  • Persoonlijke begeleiding: Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van een goede relatie en verzorgen een duurzame match en samenwerking. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een hogere betrokkenheid en tevredenheid bij zowel kandidaten als opdrachtgevers.
  • Oplossingen op maat: Wij bieden advies en coaching op maat, waarbij we ons richten op de behoeften en wensen van zowel de kandidaten als de opdrachtgevers. Dit vergroot de kans op succesvolle plaatsingen en een langdurige samenwerking.
  • Groot netwerk: Ons uitgebreide netwerk van onderwijsprofessionals en opdrachtgevers stelt ons in staat om snel en efficiënt geschikt personeel te vinden en te plaatsen.
  • BJG Staffing: Onderwijs Recruitment maakt deel uit van BJG Staffing, een ervaren familiebedrijf met wereldwijde expertise en innovatieve oplossingen.

Weten hoe wij jou verder kunnen helpen met werving en selectie van jouw onderwijs personeel? Kom in contact, dan kijken we samen wat voor jou de beste vervolgstap is.

Het proces tot jouw personeel

Onderwijs Recruitment biedt een volledige ondersteuning bij de werving en selectie van personeel, waarbij er rekening wordt gehouden met de behoeften en wensen van de onderwijsinstelling. Onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen voor een duurzame match en samenwerking tussen kandidaten en opdrachtgevers.

1/5

Stap 1

werving- en selectieplan

Samen brengen we de behoeften en wensen van de onderwijsinstelling in kaart. We kijken naar het type onderwijs, de cultuur en de doelgroep. Op basis hiervan wordt er een op maat gemaakt werving- en selectieplan opgesteld.

2/5

Stap 2

mogelijkheden in het netwerk

Hierna kijken we naar de mogelijkheden in het netwerk van Onderwijs Recruitment. We selecteren kandidaten die passen bij jouw behoeften en wensen. We houden rekening met de ervaring, kennis en kwaliteiten van de kandidaten.

3/5

Stap 3

eisen en verwachtingen

Wanneer er geschikte kandidaten zijn gevonden, volgt er een selectieproces. Wij gaan zelf in gesprek met deze kandidaten. Zij worden zorgvuldig geëvalueerd en getest om te kijken of zij voldoen aan de gestelde eisen en verwachtingen.

4/5

Stap 4

een goede klik

Na het selectieproces worden de kandidaten voorgesteld aan de onderwijsinstelling. Hierbij wordt er gekeken naar de beste match. Het is van belang dat er een goede klik is tussen beide partijen, zodat er een duurzame samenwerking kan ontstaan.

5/5

Stap 5

samenwerking optimaliseren

Onderwijs Recruitment zal ondersteuning blijven bieden bij de verdere ontwikkeling van het personeel. Zo bieden wij coaching en advies op maat om het beste uit het personeel te halen en de samenwerking te optimaliseren.

In de zoektocht naar nieuw onderwijs personeel ondersteunen wij:

Afstudeerders

Afstudeerders hebben hun studie (bijna) afgerond en zijn op zoek naar een baan om hun carrière te starten. Zij hebben behoefte aan begeleiding en ondersteuning tijdens hun zoektocht naar een baan. Daarnaast willen zij graag duidelijkheid over onder andere het type baan, werkgever, de cultuur, vereiste vaardigheden, salaris, arbeidsvoorwaarden, bedrijfscultuur en doorgroeimogelijkheden.

Onderwijs Recruitment helpt afstudeerders bij het vinden van geschikte vacatures, het opstellen van een cv en sollicitatiebrief en het voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Kortom, Onderwijs Recruitment kan afstudeerders helpen tijdens hun zoektocht naar een baan in het onderwijs.

Zij-instromers

Zij-instromers zijn mensen die vanuit een andere sector overstappen naar het onderwijs om daar een nieuwe carrière te starten. Deze groep heeft vaak behoefte aan begeleiding en ondersteuning tijdens hun overstap naar het onderwijsveld en het sollicitatieproces.

Onderwijs Recruitment kan hen helpen bij het vinden van geschikte vacatures en het sollicitatieproces, dankzij het uitgebreide netwerk van scholen en onderwijsinstellingen. Daarnaast kan Onderwijs Recruitment ook ondersteuning bieden bij opleiding en advies geven over hoe zij-instromers zich het beste kunnen voorbereiden op werken in het onderwijs.

Stille reserves

Stille reserves zijn mensen die al werkzaam waren in het onderwijs, maar op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Dit kunnen bijvoorbeeld gepensioneerde docenten zijn. Zij hebben behoefte aan informatie over beschikbare vacatures, functie-eisen en loopbaanmogelijkheden in het onderwijs, en willen weten hoe ze zich het beste kunnen presenteren in hun sollicitatie.

Onderwijs Recruitment ondersteunt stille reserves door het vinden van geschikte vacatures, het maken van de vertaalslag tussen de stille reserve en moderne onderwijsinstelling en het bieden van begeleiding tijdens het sollicitatieproces.

Baanzoekenden

Baanzoekenden in het onderwijs hebben behoefte aan informatie over beschikbare vacatures, functie-eisen, arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden. Zij zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Ze willen weten welke scholen bij hun interesses en kwalificaties passen en hoe ze zich het beste kunnen presenteren in hun sollicitatie.

Onderwijs Recruitment ondersteunt baanzoekenden door het vinden van geschikte vacatures en het bieden van begeleiding tijdens het sollicitatieproces, met een uitgebreid netwerk van scholen en onderwijsinstellingen en advies over cv’s en sollicitatiebrieven.

Vragen of aanmelden?

contact person

Tammy Reurslag

Vestigingsmanager

Stel vragen aan Tammy Reurslag of meld je nu aan

Contact

Samenwerken met Onderwijs Recruitment

Regelmatig contact

" We hebben nog regelmatig contact, ook na plaatsing! ”

Marjolijn

" Tammy keek naar mij als persoon, niet als een nummertje ”

Rianne
Na pensionering terug het onderwijs in

" Na mijn pensionering terug het onderwijs in! ”

Jan
De deur staat altijd open!

" De deur staat altijd open! ”

Maartje
Naast je studie aan het werk in het onderwijs

" Naast je studie al aan het werk in het onderwijs! ”

Dewi
Duidelijkheid voor alle partijen

" Samenwerking met Onderwijs Recruitment zorgt voor duidelijkheid voor alle partijen! ”

Lucia

FAQ

Vragen?

Biedt Onderwijs Recruitment loopbaancoaching aan voor onderwijspersoneel?

Ja, Onderwijs Recruitment biedt persoonlijke coaching aan voor onderwijspersoneel dat van baan wil wisselen en nog niet precies weet welke richting ze willen opgaan binnen het onderwijs. Onze ervaren coaches helpen je om je talenten, interesses en doelen te ontdekken en te vertalen naar een passende carrière in het onderwijs. We bieden passende begeleiding zodat jij volledig tot je recht komt en succesvol kan groeien in je nieuwe functie.

Wat kan Onderwijs Recruitment doen om mijn sollicitatieproces te ondersteunen?

Onderwijs Recruitment kan verschillende vormen van ondersteuning bieden tijdens het sollicitatieproces. We kunnen je helpen bij het optimaliseren van je CV, zodat deze goed aansluit bij de functies waarop je solliciteert. Daarnaast kunnen we je begeleiden en voorbereiden op sollicitatiegesprekken, zodat je zelfverzekerd en goed voorbereid bent. Ons doel is om jou te helpen een succesvolle overstap te maken naar een nieuwe baan in het onderwijs.

Wat houdt een duurzame samenwerking in bij Onderwijs Recruitment?

Bij Onderwijs Recruitment streven we naar een duurzame samenwerking, zowel met onze onderwijsprofessionals als met onze opdrachtgevers. Nadat je bent aangenomen en bent begonnen op je nieuwe werkplek, blijven we betrokken. We reflecteren op het sollicitatieproces en komen graag langs om te zien hoe je nieuwe baan je bevalt. Ons doel is een langdurige samenwerking, en we streven ernaar dat onze onderwijsprofessionals na een periode worden overgenomen door onze opdrachtgevers.

Hoe kan Onderwijs Recruitment mij ondersteunen als ik van baan wil wisselen in het onderwijs?

Bij Onderwijs Recruitment bieden we ondersteuning aan onderwijspersoneel dat van baan wil wisselen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je ambities, wensen en talenten. We kijken naar je ervaring en bespreken wat je mist in je huidige baan. Indien nodig kunnen we je helpen bij het optimaliseren van je CV en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Als je nog niet precies weet welke richting je binnen het onderwijs wilt opgaan, bieden we persoonlijke coaching om te ontdekken waar je het beste tot je recht komt.

Hoe kan ik in contact komen met Onderwijs Recruitment voor meer informatie?

Je kunt eenvoudig contact opnemen met Onderwijs Recruitment voor meer informatie. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde informatie. Je kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen, een e-mail te sturen of ons contactformulier in te vullen op onze website. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan en je te ondersteunen bij je carrière in het onderwijs.

Wat ons onderscheidt

Samenwerken met Onderwijs Recruitment biedt een aantal unieke voordelen:

check

Altijd persoonlijk contact

Altijd contact met jouw consultant

Voor en door onderwijsprofessionals

Wij spreken de taal van het onderwijs
check

Coaching en advies op maat

Wij bieden een complete oplossing