Jouw persoonlijke groei

Bij Onderwijs Recruitment vinden we het belangrijk dat jij als onderwijsprofessional kunt groeien. We geloven dat jouw ontwikkeling niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de kwaliteit van het onderwijs en het behoud van personeel. Daarom bieden we speciale ondersteuning aan nieuwe leerkrachten, zij-instromers en mensen die na een pauze weer aan de slag gaan.

contact person image
Mariëlle de Winter
Advies en coach
Onderwijs Recruitment

Persoonlijk ontwikkelplan

Met ons Persoonlijk Ontwikkelplan helpen we je verder in je carrière. Samen met een vaste coach bekijken we wat jij nodig hebt en hoe we dat kunnen bereiken. Als je steeds tegen hetzelfde probleem aanloopt, een patroon herkent of handige vaardigheden mist, gaan we daarmee aan de slag. Zo word je niet alleen zelfverzekerder, maar draag je ook bij aan beter onderwijs!

Inspiratie avonden

Elke maand organiseren we een Inspiratie avond. We bespreken verschillende thema’s, zoals gesprekstechnieken, denkstrategieën en oudergesprekken. Het doel is om iedereen in het onderwijs praktische tips te geven om zijn of haar werk nog beter te doen. Natuurlijk gaan we ook aan de slag met voorbeelden uit de praktijk.

Deze avonden zijn gratis voor jou als onderwijzer die met ons samenwerkt. Wil je een introducé meenemen? Dat kan tegen een kleine vergoeding. Ben je geïnteresseerd in de thema’s, het verloop van de avond of wil je meedoen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom is dit zo waardevol voor jou?

Persoonlijke ontwikkeling en groei

Onderwijs Recruitment biedt jou, als onderwijsprofessionals, de mogelijkheid om een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen en regelmatig contact te hebben met een vaste coach. Dit bevordert niet alleen de professionele groei, maar ook de persoonlijke ontwikkeling, waardoor jij je zelfverzekerder en competenter voelt in je rol.

Praktische ondersteuning bij uitdagingen

Door middel van het persoonlijk ontwikkelplan en de daaropvolgende coaching kan jij gerichte ondersteuning krijgen bij specifieke uitdagingen waar je tegenaan loopt. Dit kan variëren van het omgaan met moeilijke situaties in de klas tot het verbeteren van bepaalde vaardigheden, wat jouw effectiviteit en tevredenheid in het werk vergroot.

Toegang tot inspirerende evenementen

De Inspiratieavonden georganiseerd door Onderwijs Recruitment bieden jou de kans om kennis te op te doen, nieuwe vaardigheden aan te leren en geïnspireerd te raken door anderen in het vakgebied. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten, ideeën en een frisse kijk op het onderwijs, wat jouw professionele ontwikkeling stimuleert.

Netwerkmogelijkheden

Door deel te nemen aan de Inspiratieavonden en het contact met Onderwijs Recruitment, krijg je de kans om jouw professionele netwerk uit te breiden. Dit kan waardevolle kansen bieden voor samenwerking, kennisuitwisseling en loopbaanontwikkeling binnen het onderwijsveld.

Wat ons onderscheidt

De meerwaarde van Onderwijs Recruitment voor jouw loobaan:

check

Altijd persoonlijk contact

Altijd contact met jouw coach
check

Voor en door onderwijsprofessionals

Wij herkennen jouw verhalen en denken met je mee
check

Coaching en advies op maat

Een maatwerk plan voor jouw ontwikkeling