Op zoek naar een nieuwe uitdaging die bij je past?

Je werkt al een tijd voor dezelfde onderwijsinstelling en je hebt het gevoel er niet voldoende voldoening uit te halen. Je bent eraan toe om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen en dat lukt niet op je huidige werkplek. Je bent zoekende welk type school of welk onderwijsconcept bij je past en waar jouw expertise tot zijn recht komt. Je wil iets anders in het onderwijs, maar je weet nog niet precies wat. Herken jij jezelf in één van deze situaties? Dan heb je in Onderwijs Recruitment de goede partner gevonden!

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Baangarantie
  • Groeien in het onderwijs
contact person image
Susan Perrier
Senior Recruiter
Onderwijs Recruitment

Samen zoeken naar een passende werkplek

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wat je ambities en wensen zijn en waar jouw talenten liggen. Samen kijken we naar je ervaring en wat je mist in je huidige baan. We kunnen je waar nodig ondersteunen in het sollicitatieproces door je CV te optimaliseren en je sollicitatiegesprek voor te bereiden. Als je nog niet precies weet welke richting jij op wil binnen het onderwijs bieden we persoonlijke coaching om te kijken hoe en waar jij het beste tot je recht komt.

Duurzame samenwerking

Met zowel onze onderwijsprofessionals als met de opdrachtgevers werken wij actief aan een duurzame samenwerking. Nadat jij bent aangenomen en als je bent begonnen op je nieuwe werkplek reflecteren we op jouw sollicitatieproces. We komen graag langs om te zien hoe jouw nieuwe baan je bevalt. Ons uitgangspunt is een duurzame en langdurige samenwerking. Wij streven er dan ook naar dat onze onderwijsprofessionals na een periode worden overgenomen door onze opdrachtgever.

Het proces tot jouw baan

Bij Onderwijs Recruitment hebben we oog voor elkaar. We werken samen aan het beste resultaat: de perfecte baan vinden, waar jij volledig tot je recht komt. Hoe dat in zijn gang gaat?

1/4

Stap 1

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact op met één van onze consultants. We plannen een gesprek in om jouw wensen, ambities en talenten leren kennen. We bespreken welke mogelijkheden er zijn in het onderwijs.

2/4

Stap 2

Presentatie

In ons netwerk gaan wij op zoek naar een passende match, aansluitend op jouw ambitie, wensen en talent. Wij gaan in gesprek met de betreffende school of onderwijsinstelling en stellen jou voor.

3/4

Stap 3

Op gesprek

Goed nieuws! De betreffende school ziet mooie kansen en wil graag met jou in gesprek. Samen gaan jullie in gesprek en bekijken jullie de school om te kijken of er vanuit beide kanten een daadwerkelijke match is.

4/4

Stap 4

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd! Jij gaat starten bij je nieuwe werkgever. Natuurlijk willen we dat jij 100% tevreden bent en blijft met jouw nieuwe uitdaging. Daarom houden wij contact. Heb je vragen? Laat het ons weten!

Wat wij bieden

Advies en coaching​

Wij bieden waar nodig advies en coaching. Weet je niet precies welk type onderwijs bij jou past? Dan gaan we samen op zoek naar de juiste match en de beste plek voor jou!

Persoonlijke begeleiding

Wij nemen de tijd relaties te leren kennen, om zo een duurzame match én samenwerking te verzorgen.

De taal van het onderwijs

Heb jij een leuke werkplek? Super! We houden dan graag contact om te zien hoe het met je gaat en hoe je werk bevalt. Ook nu bieden wij nog coaching en advies om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

Goed werkgeverschap

Heb jij een leuke werkplek? Super! We houden dan graag contact om te zien hoe het met je gaat en hoe je werk bevalt. Ook nu bieden wij nog coaching en advies om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

Vragen of aanmelden?

Tammy Reurslag

Coach Onderwijs Recruitment

Stel vragen aan Tammy Reurslag of meld je nu aan

Contact

Zij gingen je voor

Duidelijkheid voor alle partijen

" Samenwerking met Onderwijs Recruitment zorgt voor duidelijkheid voor alle partijen! ”

Lucia
De deur staat altijd open!

" De deur staat altijd open! ”

Maartje
Na pensionering terug het onderwijs in

" Na mijn pensionering terug het onderwijs in! ”

Jan

FAQ

Antwoord op je belangrijkste vragen

Biedt Onderwijs Recruitment begeleiding en advies bij het maken van carrièrebeslissingen?

Ja, bij Onderwijs Recruitment bieden we ondersteuning en advies bij het maken van carrièrebeslissingen in het onderwijs. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste volgende stap te bepalen. Onze ervaren professionals staan klaar om met je in gesprek te gaan, je te adviseren en je te helpen de beste keuze te maken die past bij jouw ambities en doelen in het onderwijs. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gesprek.

Hoe kan ik in contact komen met Onderwijs Recruitment voor meer informatie?

Je kunt eenvoudig contact opnemen met Onderwijs Recruitment voor meer informatie. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde informatie. Je kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen, een e-mail te sturen of ons contactformulier in te vullen op onze website. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan en je te ondersteunen bij je carrière in het onderwijs.

Hoe kan Onderwijs Recruitment mij ondersteunen als ik van baan wil wisselen in het onderwijs?

Bij Onderwijs Recruitment bieden we ondersteuning aan onderwijspersoneel dat van baan wil wisselen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je ambities, wensen en talenten. We kijken naar je ervaring en bespreken wat je mist in je huidige baan. Indien nodig kunnen we je helpen bij het optimaliseren van je CV en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Als je nog niet precies weet welke richting je binnen het onderwijs wilt opgaan, bieden we persoonlijke coaching om te ontdekken waar je het beste tot je recht komt.

Waarom zou ik me aanmelden bij Onderwijs Recruitment?

Je zou je kunnen aanmelden bij Onderwijs Recruitment als je op zoek bent naar een baan in het onderwijs en behoefte hebt aan begeleiding en advies in het proces. Ook kan Onderwijs Recruitment je helpen bij het vinden van het type onderwijs dat het beste bij jou past.

Wat houdt een duurzame samenwerking in bij Onderwijs Recruitment?

Bij Onderwijs Recruitment streven we naar een duurzame samenwerking, zowel met onze onderwijsprofessionals als met onze opdrachtgevers. Nadat je bent aangenomen en bent begonnen op je nieuwe werkplek, blijven we betrokken. We reflecteren op het sollicitatieproces en komen graag langs om te zien hoe je nieuwe baan je bevalt. Ons doel is een langdurige samenwerking, en we streven ernaar dat onze onderwijsprofessionals na een periode worden overgenomen door onze opdrachtgevers.

Wat ons onderscheidt

Samenwerking met Onderwijs Recruitment biedt een aantal unieke voordelen:

check

Altijd persoonlijke begeleiding

Van begin tot eind geholpen
check

Voor en door onderwijsprofessionals

Ervaring in het onderwijs zorgt voor betere hulp
check

Coaching en advies op maat

Maak de juiste keuzes voor jouw carrière