Ondersteuning in het onderwijs bieden?

Wanneer je denkt aan werken in het onderwijs gaat het niet altijd om leerkrachten. Ook IB-ers, onderwijsassistenten of therapeuten dragen bij aan de ontwikkeling van jongeren en hebben een grote passie voor het onderwijs. Zonder onderwijsondersteunend personeel is een onderwijsinstelling niet compleet.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kans op een vaste aanstelling
  • baangarantie
  • Groeien in het onderwijs
contact person image
Tammy Reurslag
Coach Onderwijs Recruitment
Onderwijs Recruitment

Werken in het onderwijs: sta in jouw kracht!

Werken als onderwijsassistent of leraarondersteuner

Of je nou bijna klaar bent met de PABO, net van school bent, of toe bent aan de volgende stap in jouw carrière, bij ons ben je aan het goede adres. Met de huidige krapte op het gebied van onderwijspersoneel ben je als onderwijsassistent van grote waarde. Je biedt ondersteuning in de klas, ontlast collega’s en draagt bij aan de ontwikkeling van jongeren.

Werken als intern begeleider

Als IB’er ben je verantwoordelijk voor de leerlingenzorg. Daarnaast heeft het coördinerende en begeleidende taken. Je helpt leerkrachten en ouders met vraagstukken over de kinderen. Tevens voer je gesprekken met ouders, externen en leerkrachten over de ondersteuningsbehoefte en zorgbehoefte van het kind. Je hebt een coachende rol voor leerkrachten en je helpt ze met beter klassenmanagment. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en borging van het zorgbeleid.

Groeien in het onderwijs

Het onderwijs staat nooit stil. Dit biedt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en dus te groeien binnen het onderwijs. Weet jij dat je verder wil binnen het onderwijs, maar weet je niet precies wat de volgende stap moet zijn of welke richting je op wilt? Hierin kunnen wij een ondersteunende rol spelen. We gaan graag met je in gesprek en zetten onze ervaring in om jouw te helpen de juiste beslissing te maken. Neem gerust contact op, de koffie staat klaar!

Wat kunnen wij voor je doen?

Onze consultants hebben ervaring met en in het onderwijs. Hierdoor spreken we de taal van het onderwijs waardoor wij onze opdrachtgevers en de cultuur bij de onderwijsinstellingen goed kennen.

1/5

Stap 1

Kennismakingsgesprek

Neem vrijblijvend contact op. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen, ambities en talenten. Waar nodig bieden we jou coaching en advies en zoeken wij naar het type onderwijs wat het beste bij jouw past.

2/5

Stap 2

Match maken

In ons netwerk van onderwijsinstellingen gaan wij op zoek naar een passende match, aansluitend op jouw wensen, ambities en talent. Wij gaan in gesprek met de betreffende instelling en stellen jou daar voor.

3/5

Stap 3

Jij gaat op gesprek

Goed nieuws! De betreffende school ziet kansen en wil graag met jou in gesprek om kennis te maken. Natuurlijk hebben wij van te voren nog contact om je de nodige tips te geven, zodat je goed voorbereid het gesprek in gaat.

4/5

Stap 4

Jij hebt de baan!

Gefeliciteerd, jij gaat starten bij je nieuwe opleidingsinstelling. Wij gaan voor je aan de slag en regelen alle administratieve afhandeling en beantwoorden met plezier eventuele vragen.

5/5

Stap 5

De juiste begeleiding

Jij bent begonnen bij jouw nieuwe baan. Natuurlijk houden we hierna contact. We horen graag hoe jij jouw nieuwe werk ervaart en of er dingen zijn waar je tegenaan loopt. We zullen elkaar dus nog regelmatig spreken!

Wat wij bieden

Advies en coaching​

Onze consultants hebben ervaring in het onderwijs of zijn daar op andere wijze bij betrokken. Hierdoor weten wij wat er speelt en waar wij oplossingen kunnen bieden, zowel voor onze kandidaten als voor onze opdrachtgevers.

De taal van het onderwijs

Onze consultants hebben ervaring in het onderwijs of zijn daar op andere wijze bij betrokken. Hierdoor weten wij wat er speelt en waar wij oplossingen kunnen bieden, zowel voor onze kandidaten als voor onze opdrachtgevers.

Persoonlijke begeleiding

Wij nemen de tijd relaties te leren kennen, om zo een duurzame match én samenwerking te verzorgen.

Goed werkgeverschap

Heb jij een leuke werkplek? Super! We houden dan graag contact om te zien hoe het met je gaat en hoe je werk bevalt. Ook nu bieden wij nog coaching en advies om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

Vragen of aanmelden?

contact person

Tammy Reurslag

Coach Onderwijs Recruitment

Stel vragen aan Tammy Reurslag of meld je nu aan

Contact

FAQ

Antwoord op je belangrijkste vragen

Biedt Onderwijs Recruitment loopbaancoaching aan voor onderwijspersoneel?

Ja, Onderwijs Recruitment biedt persoonlijke coaching aan voor onderwijspersoneel dat van baan wil wisselen en nog niet precies weet welke richting ze willen opgaan binnen het onderwijs. Onze ervaren coaches helpen je om je talenten, interesses en doelen te ontdekken en te vertalen naar een passende carrière in het onderwijs. We bieden passende begeleiding zodat jij volledig tot je recht komt en succesvol kan groeien in je nieuwe functie.

Wat kan Onderwijs Recruitment doen om mijn sollicitatieproces te ondersteunen?

Onderwijs Recruitment kan verschillende vormen van ondersteuning bieden tijdens het sollicitatieproces. We kunnen je helpen bij het optimaliseren van je CV, zodat deze goed aansluit bij de functies waarop je solliciteert. Daarnaast kunnen we je begeleiden en voorbereiden op sollicitatiegesprekken, zodat je zelfverzekerd en goed voorbereid bent. Ons doel is om jou te helpen een succesvolle overstap te maken naar een nieuwe baan in het onderwijs.

Wat houdt een duurzame samenwerking in bij Onderwijs Recruitment?

Bij Onderwijs Recruitment streven we naar een duurzame samenwerking, zowel met onze onderwijsprofessionals als met onze opdrachtgevers. Nadat je bent aangenomen en bent begonnen op je nieuwe werkplek, blijven we betrokken. We reflecteren op het sollicitatieproces en komen graag langs om te zien hoe je nieuwe baan je bevalt. Ons doel is een langdurige samenwerking, en we streven ernaar dat onze onderwijsprofessionals na een periode worden overgenomen door onze opdrachtgevers.

Hoe kan Onderwijs Recruitment mij ondersteunen als ik van baan wil wisselen in het onderwijs?

Bij Onderwijs Recruitment bieden we ondersteuning aan onderwijspersoneel dat van baan wil wisselen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je ambities, wensen en talenten. We kijken naar je ervaring en bespreken wat je mist in je huidige baan. Indien nodig kunnen we je helpen bij het optimaliseren van je CV en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Als je nog niet precies weet welke richting je binnen het onderwijs wilt opgaan, bieden we persoonlijke coaching om te ontdekken waar je het beste tot je recht komt.

Hoe kan ik in contact komen met Onderwijs Recruitment voor meer informatie?

Je kunt eenvoudig contact opnemen met Onderwijs Recruitment voor meer informatie. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde informatie. Je kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen, een e-mail te sturen of ons contactformulier in te vullen op onze website. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan en je te ondersteunen bij je carrière in het onderwijs.

Wat ons onderscheidt

Samenwerken met Onderwijs Recruitment biedt een aantal unieke voordelen:

check

Altijd persoonlijke begeleiding

Van begin tot eind geholpen

Voor en door onderwijsprofessionals

Ervaring in het onderwijs zorgt voor betere hulp
check

Coaching en advies op maat

Maak de juiste keuzes voor jouw carrière